Wat is Office Heroes?

Wij geloven dat door krachten te bundelen iedereen meer succes heeft en dat dit ook veel meer (werk)plezier en voldoening geeft. Een van onze belangrijkste pijlers is daarom ‘Delen is groeien’.

Office Heroes verbindt freelance secretaresses en (virtual) assistants met elkaar in het leukste netwerk van Nederland. Daarnaast zorgt Office Heroes dat haar leden op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zowel waar het gaat om wetgeving als om de kennis om mee te kunnen draaien met hun opdrachtgevers. Ook hebben zij toegang tot gratis juridische hulp, korting op verzekeringen en via Office Heroes een vinger in de pap in de politiek. 
Met de Office Heroes Business School zorgen we dat iedereen kan bijblijven en ontwikkelen op zijn of haar vakgebied. We bieden trainingen aan die net even anders zijn en daardoor extra interessant om bij te wonen voor iedereen. Je hoeft dan ook geen lid te zijn om mee te doen. 

Daarnaast brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Ons netwerk bestaat uit zeer ervaren ondersteuners, echte ondernemers die weten hoe de dagelijkse praktijk eruitziet, zodat je als opdrachtgever meer wint bij inschakelen van een van de heroes dan alleen maar tijd.
We helpen ondernemers bij het selecteren van de juiste ondersteuner, zodat een match voor iedereen het beste resultaat oplevert. 

Onze missie

Met onze ervaring en inspiratie proberen we iedere zelfstandig ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat hij of zij kan groeien en daarvan kan genieten. Of je nu zelfstandig assistant bent of er één nodig hebt: je kunt bij ons terecht.

Nice to meet you! 

 

 

        

inloggen

Over Marjolein van der Linden

Zelf gestart als virtueel ondersteuner en inmiddels voornamelijk werkzaam als side kick voor ondernemers, waardoor ik nog beter kan inspelen op de behoefte die er is in de markt. Die behoefte verschuift in rap tempo van puur secretarieel werk naar gespecialiseerde ondersteuners op het gebied van ondernemen, social media, marketing etc. Office Heroes biedt ondernemers de kans om mee te schuiven en te groeien met deze veranderende markt, zowel onze ondersteuners als hun opdrachtgevers. Wij groeien mee met de markt om zo te kunnen blijven voldoen aan de vraag. 

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden