Wat is Office Heroes?

Wij geloven dat door krachten te bundelen iedereen meer succes heeft en dat dit ook veel meer (werk)plezier en voldoening geeft. Een van onze belangrijkste pijlers is daarom ‘Delen is groeien’.

Office Heroes verbindt freelance secretaresses en (virtual) assistants met elkaar in het leukste netwerk van Nederland. Daarnaast zorgt Office Heroes dat haar leden op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zowel waar het gaat om wetgeving als om de kennis om mee te kunnen draaien met hun opdrachtgevers. Ook hebben zij toegang tot gratis juridische hulp, korting op verzekeringen en via Office Heroes een vinger in de pap in de politiek. 
Met de Office Heroes Business School zorgen we dat iedereen kan bijblijven en ontwikkelen op zijn of haar vakgebied. We bieden trainingen aan die net even anders zijn en daardoor extra interessant om bij te wonen voor iedereen. Je hoeft dan ook geen lid te zijn om mee te doen. 

Daarnaast brengen wij vraag en aanbod bij elkaar door middel van onze database met ervaren ondersteuners op elk niveau en met elke gewenste specialiteit. We helpen ondernemers bij het selecteren van de juiste ondersteuner, zodat een match voor iedereen het beste resultaat oplevert. 

Onze missie

Met onze ervaring en inspiratie proberen we iedere zelfstandig ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat hij of zij kan groeien en daarvan kan genieten. Of je nu zelfstandig assistant bent of er één nodig hebt: je kunt bij ons terecht.

Nice to meet you! 

 

 

        

inloggen

Over Marjolein van der Linden

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring als officemanager en personal assistant en begin 2015 gestart als zelfstandig virtual assistant, weet ik niet alleen alles van de dagelijkse praktijk van de Office Heroes, maar ook van hun opdrachtgevers. Ik heb ervaring in grote en kleine bedrijven, internationale organisaties en in de non-profitsector, op alle denkbare niveaus. Met een ondernemer als echtgenoot zie ik al jaren hoe lastig het is om te balanceren tussen alles zelf willen doen en werkzaamheden uitbesteden. En ook zelf vraag ik me regelmatig af waarom ik bepaalde dingen zelf zou moeten doen: soms is iets overlaten aan een deskundige veel beter! Het kost minder tijd en energie, die je zelf weer kunt besteden aan dat waar je echt goed in bent. Actief aan beide kanten van het spectrum ervaar ik dat als geen ander!

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden