Wat is Office Heroes?

Wij geloven dat door krachten te bundelen iedereen meer succes heeft en dat dit ook veel meer (werk)plezier en voldoening geeft. Een van onze belangrijkste pijlers is daarom ‘Delen is groeien’.

Het is onze missie om freelance ondersteuners te ondersteunen in hun dagelijkse werk en hun ondernemerschap. Dat doen we door freelancers met elkaar te verbinden door middel van  verschillende netwerkmogelijheden, ze de mogelijkheid te bieden hun kennis te verbreden en te verdiepen en ze een podium te geven om zich te laten zien. 

Ons motto is niet voor niets #delenisgroeien!

 

 

        

inloggen

Over Marjolein van der Linden

Zelf gestart als virtueel ondersteuner en inmiddels voornamelijk werkzaam als side kick voor ondernemers, waardoor ik nog beter kan inspelen op de behoefte die er is in de markt. Die behoefte verschuift in rap tempo van puur secretarieel werk naar gespecialiseerde ondersteuners op het gebied van ondernemen, social media, marketing etc. Office Heroes biedt ondernemers de kans om mee te schuiven en te groeien met deze veranderende markt, zowel onze ondersteuners als hun opdrachtgevers. Wij groeien mee met de markt om zo te kunnen blijven voldoen aan de vraag. 

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden