Elke tweede dinsdag van de maand Co-work ochtend bij Office Heroes!

(Samen)werken, netwerken, sparren, bijpraten

 

Samenwerken en netwerken zien wij als de basis van elke onderneming. Het is fijn een plek te hebben waar je terecht kunt als je eens even ergens anders wilt zitten, tegen andere gezichten aankijken, andere standpunten kunt horen. 

Je bent elke tweede dinsdag van de maand welkom tussen 09.00 en 13.00 uur. 

In ruil voor een kleine vergoeding van € 5,00 (ter plekke af te rekenen) zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers. Deal? 

Af en toe doen we iets extra's tijdens de co-workochtend en op dinsdag 14 mei a.s. is dat deze gave workshop door Annemarie Kap: 

Workshop Foutloos Nederlands

Schrijf je nu 'managementassistent' of 'management assistent'? Vind je dit een leuk boek of vindt je dit een leuk boek? Groentesoep of groentensoep? Ik ga er van uit of ik ga ervan uit?
Wist je dat je 'cv' en 'havo' tegenwoordig met kleine letters schrijft? En dat 'vicevoorzitter' nu zonder streepje geschreven wordt?
Dit zijn een paar voorbeelden van fouten die ik vaak in e-mails, artikelen en rapporten tegenkom.

Op dinsdag 14 mei geef ik tijdens de samenwerkochtend van Office Heroes een korte workshop Foutloos Nederlands. Ik behandel dan twee veel gemaakte fouten in het Nederlands. Eerst leg ik uit waar het vaak mis gaat en dan gaan we samen een paar oefeningen maken. Aan het einde van de workshop kun je nog een leuke aanbieding verwachten.

De kosten zijn 25 euro per persoon (excl. btw). Aanmelden kan via de link aan de rechterkant van deze pagina. En let op: Er is maar ruimte voor 10 deelnemers, dus wees er snel bij! 

Je bent welkom op Huizermaatweg 562 in Huizen (aanbellen bij het zusje van Office Heroes, MarjoleinInschakelen).

inloggen

Aanmelden voor de workshop Foutloos Nederlands kun je hier.

Data 2019:

12 maart  
9 april
14 mei
11 juni
10 september
8 oktober
12 november
10 december

Aanmelden kan door een mailtje te sturen uiterlijk een dag tevoren.

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden