Lidmaatschappen voor secretaresses

Office Heroes ondersteunt de ondersteuner. Samen werken we aan jouw bedrijf!

Lid worden

Pro - € 137 per jaar

Met het Pro lidmaatschap krijg je een compleet pakket en extra's: lidmaatschap van hét netwerk voor freelance secretaresses en virtual assistants, jouw persoonlijke profielkaart in de database van Office Heroes, e-mailupdates, 4x per jaar gratis toegang tot de Meet&Greet netwerkborrel, een keer per jaar gratis ondernemers-adviesgesprek van een uur en korting op vervolgadviesgesprekken, exclusieve deelname aan de Office Heroes Keukentafelsessies, toegang tot de opdrachtenportefeuille van Office Heroes, toegang tot alle actieve profielen in de database van Office Heroes, 10% korting op de trainingen van Office Heroes Business School & haar partner Weblish. Bovendien ben je automatisch lid van PZO (prijs van een individueel lidmaatschap bij PZO bedraagt € 135 per jaar). 

Premium - € 397 per jaar
Met het Premium lidmaatschap krijg je nóg meer extra's: lidmaatschap van hét netwerk voor freelance secretaresses en virtual assistants, jouw persoonlijke profielkaart in de database van Office Heroes, e-mailupdates, toegang LinkedIn-groep, 4x per jaar gratis toegang tot de Meet&Greet netwerkborrel, een keer per jaar gratis ondernemers-adviesgesprek van een uur en korting op vervolgadviesgesprekken,  exclusieve deelname aan de Office Heroes Keukentafelsessies, toegang tot de opdrachtenportefeuille van Office Heroes, toegang tot alle actieve profielen in de database van Office Heroes, 50% korting op de trainingen van Office Heroes Business School & haar partner Weblish (bij partners met een maximum van € 100,00 aan kortingen per jaar), cv-check Volans en een professionele profielfotoshoot en jaarlijks een exclusief Premium-diner. Bovendien ben je automatisch lid van PZO (prijs van een individueel lidmaatschap bij PZO bedraagt € 135 per jaar). 

Platinum - € 997 per jaar 
Met het Platinum lidmaatschap heb je het ware VIP-treatment te pakken. Je krijgt: gratis toegang informatieavond, lidmaatschap van hét netwerk voor freelance secretaresses en virtual assistants, jouw persoonlijke profielkaart in de database van Office Heroes, e-mailupdates, toegang LinkedIn-groep & VIP-groep op LinkedIn, 4x per jaar gratis toegang tot de Meet&Greet netwerkborrel, een keer per jaar gratis ondernemers-adviesgesprek van een uur en korting op vervolgadviesgesprekken,exclusieve deelname aan de Office Heroes Keukentafelsessies, toegang tot de opdrachtenportefeuille van Office Heroes, toegang tot alle actieve profielen in de database van Office Heroes, per jaar één gratis training naar keuze bij Office Heroes Business School, 10% korting op elke volgende training, cv-metamorfose door Volans, professionele profielfotoshoot, training personal branding, business coaching (2 x 1,5 uur Skype) per jaar en een VIP-lunch met andere platinumleden. Bovendien ben je automatisch lid van PZO (prijs van een individueel lidmaatschap bij PZO bedraagt € 135 per jaar). 

inloggen

Voorwaarden lidmaatschap

Voorwaarden lidmaatschappen Office Heroes:
- Prijzen zijn excl. btw.
- Voor het afsluiten van een lidmaatschap heb je een KvK-nummer nodig.
- Diensten en extra's zijn uitsluitend geldig binnen de periode van het lidmaatschap.
- De profielfotoshoots vallen op de data van de Meet&Greets, je moet dus naar de locatie komen als je een nieuwe profielfoto wilt laten maken. Max 1 sessie per kalenderjaar.
- Voorwaarden van Office Heroes Business School worden vermeld bij alle trainingen van Office Heroes Business School.
- Lidmaatschappen worden automatisch verlengd, je ontvangt hier geen bericht van (met uitzondering van de Short lidmaatschappen, deze stoppen automatisch).
- Een lidmaatschap kan tot uiterlijk 30 dagen voor het aflopen van de lidmaatschapsperiode worden opgezegd per e-mail.
- Lidmaatschappen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
- Lidmaatschappen zijn niet tijdelijk stop te zetten.

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden