Lidmaatschappen voor ondersteuners

Office Heroes ondersteunt de ondernemende ondersteuner. Samen werken we aan jouw bedrijf!

Lid worden

Hero - € 12,50 per maand (automatische incasso) / € 137 per jaar

Als Hero krijg je een compleet pakket en extra's: lidmaatschap van hét netwerk voor freelance ondersteuners en virtual assistants (VA's), jouw persoonlijke profielkaart in de database van Office Heroes, e-mailupdates, 4x per jaar met 50% korting aanwezig bij de Meet&Greet netwerkborrel, inspiratiesessie van een uur tegen een ledentarief en een aantrekkelijke korting op vervolgadviesgesprekken, deelname aan de Office Heroes Pop Up Mastermind tegen een gereduceerd tarief, toegang tot de opdrachtenportefeuille van Office Heroes, toegang tot alle actieve profielen in de database van Office Heroes, 10% korting op de trainingen van Office Heroes Business School & haar partner Weblish. 

Dit lidmaatschap kun je aanvullen met een jaarlidmaatschap van PZO t.w.v. € 135,00 voor de Office Heroes-prijs van € 50,00 per jaar (opzegtermijn 3 maanden). Dit loopt ook door als je lidmaatschap van Office Heroes is beëindigd; je ontvangt dan de factuur hiervoor apart. Daarvoor kun je je hier inschrijven!

Ultimate Hero - € 399 per jaar

Een bijzonder lidmaatschap, want Ultimate Hero word je niet zomaar: Er zijn voorwaarden op het gebied van werk- en denkniveau, kennis, ervaring en ondernemerschap. Een exclusieve groep extra-speciale ondersteuners dus.
Als Ultimate Hero krijg je dan ook nogal wat extra's: Lidmaatschap van hét netwerk voor freelance secretaresses en virtual assistants, jouw persoonlijke profielkaart in de database van Office Heroes, e-mailupdates, 4x per jaar gratis toegang tot de Meet&Greet netwerkborrel, een keer per jaar gratis inspiratiesessie van een uur en korting op vervolgadviesgesprekken,  exclusieve deelname aan de Office Heroes Pop Up Mastermind, toegang tot de opdrachtenportefeuille van Office Heroes, toegang tot alle actieve profielen in de database van Office Heroes, 50% korting op de trainingen van Office Heroes Business School & haar partner Weblish (bij partners met een maximum van € 100,00 aan kortingen per jaar), cv-check Volans en een professionele profielfotoshoot en jaarlijks een exclusief Ultimate-diner. Bovendien ben je automatisch lid van PZO (prijs van een individueel lidmaatschap bij PZO bedraagt € 135 per jaar). 

Weten of jij een Ultimate Hero kunt zijn? Check het hier! 

 

 

 

inloggen

Voorwaarden lidmaatschap

Voorwaarden lidmaatschappen Office Heroes:
- Prijzen zijn excl. btw.
- Voor het afsluiten van een lidmaatschap heb je een KvK-nummer nodig.
- Diensten en extra's zijn uitsluitend geldig binnen de periode van het lidmaatschap.
- Voorwaarden van Office Heroes Business School worden vermeld bij alle trainingen van Office Heroes Business School.
- Lidmaatschappen worden automatisch verlengd, je ontvangt hier geen bericht van 
- Een lidmaatschap kan tot uiterlijk 30 dagen voor het aflopen van de lidmaatschapsperiode worden opgezegd per e-mail.
- Lidmaatschappen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
- Lidmaatschappen zijn niet tijdelijk stop te zetten.

Lid worden?


Office Heroes

Mail: info@officeheroes.nl

Tel: 06-29564228

KvK: 52650928

Privacy

Algemene voorwaarden